när någon man älskar faller.

vad ska man göra, då den person man älskar så innerligt bara faller? nivet lixom tappar greppet om hur livet fungerar och ser allting som meningslöst. Som om allting redan är förutbestämt, vad ska man göra då? Hur ska man hantera situationen? Ska man ta med sig personen på saker man vet den brukar tycka om, hitta på saker så att personen inte bara sitter inne hela tiden?

Det värsta jag vet är då de jag älskar mest mår dåligt, jag blir helt frustrerad och vet inte alls vad jag ska göra åt saken. Jag kommer i alla fall försöka göra allt jag kan för att fixa det här. JAg kommer finnas där till 100 procent, alltså hela tiden. Allt jag vill är att den hr personen ska må bra igen, hitta meningen med livet, saker som gör den här personen lycklig och inte bara se allt de mörka..allt som är "förutbestämt", att vi har ett liv som är bestämt och att det är jättetråkigt.

Det finns så mycket mer i livet, även om tiden då man pluggar kanske känns som det är samma sak varje dag. För den här personen pratar alltid om hur det är "samma sak varje dag" du vaknar av väckarklockan, går ut med dina vänner kanske eller din flickvän, sen då? du går hem sover och vaknar till en dag som ser likadan ut..

Visst kan jag till viss del hålla med, men jag tycker ingen dag är den andra lik och jag tycker man måste försöka se de små sakerna, för de är faktiskt de som kan göra en hel dag.

Vad ska man göra för en sån här person, i det här fallet är det en kille.. Vad kan man hitta på för att muntra upp honom? vad skulle ni gjort i en sån situation. snälla hjälp, kom med idéer och förslag, jag är så frustrerad och vill försöka komma på någonting man kan göra..

Kommentarer
Postat av: Sara

Gå till Liseberg och tvinga honom att åka allting i en hel dag :D jag tror faktiskt att det är sådana saker som får honom att tänka på någonting annat är bra i sådana situationer. Vad har han för intressen? Bilar?- kör gocart. Idrott?- gå och se en fotbollsmatch med favoritlaget (eller nu EM)Tv/dataspel? Ordna en tv-spelstunering :P Hoppas verkligen att han mår bättre snart! Lycka till!

2008-06-23 @ 02:27:43
URL: http://sara1.blogg.se/
Postat av: Dress Like a Princess

God morgon

2008-06-23 @ 07:34:57
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Postat av: Bella

Godmorgon :)

Hoppas du får en bra dag :)

2008-06-23 @ 09:54:53
URL: http://contactghost.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ja, jag får det....det skall inte vara så avancerat, utan bara något enkelt... =)

2008-06-23 @ 10:10:14
URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: Amanda

Tack! Ni kan väl gå ut på middag, eller gå ut på stan och kanske köpa något kul (eller jag vet inte om han gillar att handla i stan) Aja två tips i alla fall

2008-06-23 @ 10:23:58
URL: http://amandiss.blogg.se/
Postat av: Elena

Det viktigaste är nog att du visar att du verkligen finns där, ifall han skulle vilja komma och prata med dig själv. Men försök ta med honom på saker så han får annat och tänka på. Ta med honom så han får träffa vänner osv. Hoppas han mår bättre snart!

2008-06-23 @ 11:10:56
URL: http://ellisono.blogg.se/
Postat av: liene

svar: tack, hoppas du också haft det trost allt:)

Hitta på nåt som gör honom glad, gör något som ni tycker om. Så man glömmer bort allt annat. Hoppas det ordnar sig.

2008-06-23 @ 11:23:11
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: niki

Prata med personen hela tiden, berätta för den hur mycket du bryr dig och att han eller hon verkligen kan prata med dig om det behövs. Föreslå saker, osm att ni ska gå ut på en promenad, eller att ni ska ringas... Jag lovar, det kommer alltid kännas väldigt mycket bättre för personen om den får prata ut.

2008-06-23 @ 13:20:36
URL: http://nikuws.blogg.se/
Postat av: Flora

Hej, visst är det gott med kycklingvingar!!¨



Läste ditt inlägg..läste båda faktiskt..men har lite svårt att förstå personen du pratar om. Är det tal om deppression? Eller är det bara allmänt ångest och meningslöshet som man ibland kan känna..som också går över inom några dagar..



Hur länge har han kännt så här? Haha känner mig som dr phil...hihi..



nä men det är viktiga saker att veta om man ska ge råd..

2008-06-23 @ 14:30:04
URL: http://floraloves.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0